Vrei un rezultat bun? Apeleaza la specialisti

Cu siguranta v-ati intrebat cat costa vopsirea masinii dumneavoasta. Vopsirea unei masini nu este un lucru asa simplu cum poate parea la prima vedere. Nu se face de pe o zi pe alta, si daca vrei un vopsit de calitate nu este recomandat sa apelezi la orice “mester” care a mai vopsit gardul si bicicleta vecinului.

Pentru ca masina ta sa arate ca noua dupa vopsit este important sa apelezi la niste profesionisti, care au experienta dar mai ales aparatura si spatiul necesar pentru a vopsi o masina.

Care sunt pasii in vopsirea unei masini?

Primul pas in vopsirea masinii tine de pregatirea in sine a masinii . Slefuirea si degresarea masinii cu un detergent special este importanta. Dupa ce am trecut de etapa slefuirii si a degresarii se va aplica chitul de cutit, toate acestea trebuie facute la o temperatura de 18-20 de grade Celsius iar timpul estimat este intre 15 si 30 de minute. De retinut este ca , in timpul acestor operatii, este indicat sa fie aplicata pe geamuri sau ornamente o banda adeziva cu hartie.

Managerul flotei de inchirieri auto Swiso Rent a car Bucuresti, dl Tiberiu, a avut amabilitatea de a afori aceste detalii. “Colaboram cu acest atelier de tinichigerie si vopsitorie auto de peste 5 ani si suntem extrem de multumiti ⭐⭐⭐⭐⭐”

.

Cat costa un vopsit auto complet 2022

Dupa parcurgea pasilor de mai sus urmeaza alegerea culorii si vopsirea masinii. Vopsirea poate dura intre 7 si 10 zile desigur ca totul depinde foarte mult de starea masinii si in special de complexitatea vopsirii.  Speram ca v-a fost de folos acest articol si ca dupa ce l-ati citit speram ca nu va veti lasa masina pe mana orcui.

Preturi vopsitrie auto actualizate a 05 Mai 2022

Vezi oferta noastra: pret vopsitorie Integrala Autoturisme: Preturi pornind de la 9500 lei + TVA.
Vopsit Autoturisme SUV integral preturi pornind de la 10500 lei +TVA
Vopsim elemente auto preturi de la 600 lei+ TVA per element de caroserie.

.

0
ORE DE LUCRU
0
PROIECTE FINALIZATE
0
ORE DE PREGATIRE A ANGAJATILOR
0
RECENZII EXCELENTE

Parteneri de incredere

Acestia sunt partenerii nostrii de incredere, companii mari de sigurari cu care am colaborat cu succes.

Afla acum cat costa sa vopsesti mașina ta !


    Am peste 16 ani, am citit si sunt e acord cu Politica de confidentialitate

    Cat costa sa vopsesti o mașină 8500
    Sending
    User Review
    2.78 (23 votes)