Vrei un rezultat bun? Apeleaza la specialisti

Vopsirea unei masini nu este un lucru asa simplu cum poate parea la prima vedere. Nu se face de pe o zi pe alta, si daca vrei un vopsit de calitate nu este recomandat sa apelezi la orice “mester” care a mai vopsit gardul si bicicleta vecinului.

Pentru ca masina ta sa arate ca noua dupa vopsit este important sa apelezi la niste profesionisti, care au experienta dar mai ales aparatura si spatiul necesar pentru a vopsi o masina..

Center map
Traffic
Bicycling
Transit

Care sunt pasii in vopsirea unei masini?

Primul pas in vopsirea masinii tine de pregatirea in sine a masinii . Slefuirea si degresarea masinii cu un detergent special este importanta. Dupa ce am trecut de etapa slefuirii si a degresarii se va aplica chitul de cutit, toate acestea trebuie facute la o temperatura de 18-20 de grade Celsius iar timpul estimat este intre 15 si 30 de minute. De retinut este ca , in timpul acestor operatii, este indicat sa fie aplicata pe geamuri sau ornamente o banda adeziva cu hartie.

.

Dupa parcurgea pasilor de mai sus urmeaza alegerea culorii si vopsirea masinii. Vopsirea poate dura intre 7 si 10 zile desigur ca totul depinde foarte mult de starea masinii si in special de complexitatea vopsirii.  Speram ca v-a fost de folos acest articol si ca dupa ce l-ati citit speram ca nu va veti lasa masina pe mana orcui.

Preturi vopsitrie auto actualizate a 21 Octombrie 2019

Vezi oferta noastra: vopsitorie Integrala Autoturisme: Preturi pornind de la 4000 lei + TVA.
Vopsit Autoturisme SUV integral preturi pornind de la 5500 lei +TVA
Vopsim elemente auto preturi de la 350 lei+ TVA per element

.

Sending
User Review
4 (4 votes)