Servicii de tinichigerie vopsitorie auto

Ob»õine»õi o ofertńÉ gratuitńÉ
Accesul catre Tinichigeria Vopsitoria Arcom se face din calea Grivitei intrarea Griro

De ce sa alegeti Arcom pentru tinichigerie vopsitorie auto?

Bine ati venit la Arcom Auto Service, vopsitorie auto profesionala ! Oferim o gama completa de servicii vopsitorie auto sector 1 Bucuresti, zona Calea Grivitei 355 -357 ( incinta GRIRO S.A.).

Preturile afisate in aceasta pagina au fost actualizate la data de 05 Ianuarie 2019. Vezi oferta noastra: vopsitorie Integrala Autoturisme: Preturi pornind de la 4000 lei + TVA.

Arcom Auto Service executa lucrari de vopsitorie integrala autoturisme cu preturi incepand de la 4000 lei +tva.
Oferta prezentata se refera doar la procesul de vopsire autoturisme, aceasta oferta, nu include lucrarile de tinichigerie ( eventualele deformatii ale caroseriei sau zone afectate de rugina).

Vopsitorii nostrii calificati, vor avea grija ca masina dumneavoastra sa arate excelent. Noi va ajutam cu orice ati avea nevoie. Apelati cu incredere la serviciile nostre de vopsire auto, acum la un pret fara concurenta ! Apeleaza direct de pe telefon: 0744 778 866

Vopsit Autoturisme SUV integral preturi pornind de la 5500 lei +TVA

Ai nevoie sa iti vopsesti SUV-ul? Ei bine ai ajuns exact unde trebuie ! Oferta noastrapentru vopsit auto ingegrala Sport Utility Vehicle SUV este de la 5500 lei +tva.

Oferta prezentata se refera doar la procesul de vopsire pentru un vehicul sportiv-utilitar SUV. Aceasta oferta, nu include lucrarile de tinichigerie. Suna acum si rogrameaza-te pentru a beneficia de aceasta oferta fara concurenta sau apeleaza direct de pe telefon: 0744 778 866

Vopsim elemente auto preturi de la 350 lei+ TVA per element

Aveti nevoie sa vopsiti doar anumite elemente de caroserie auto? Ei bine la Arcom Service beneficiati de servicii vopsitorie auto pret element incepand de la 350 lei + tva! Vopsitorii nostrii isi desfasoara activitatea utilizand cele mai moderne, economice si ecologice tehnologii de vopsire auto.

Identificarea culorii in vederea revopsirii partiale se efectueaza cu acuratete maxima pentru toata gama de autovehicule, service-ul fiind dotat cu un laborator propiu de preparare a vopselelor. Avem un control strict al calitatii cu respectarea riguroasa a procedeelor de lucru, fiecare mostra de culoare este analizata cu ajutorul spectrometrului pentru a fi absolut siguri ca respecta toate standardele de calitate si nuanta impuse de catre producatorul masinii.

Suna acum la umarul de telefon 0744 778 866 si beneficiaza de cel mai bun pret pentru vopsit elemente auto cu preturi pornind de la 350 lei + tva per element.

Tinichigerie auto autorizata RAR

Dispunem de mijloacele tehnice necesare indreptarii elementelor de caroserie si interventiei pe structura de rezistenta la rece.
Datorita dotarilor moderne iti garantam refacerea formei initiale a caroseriei in conformitate cu parametrii originali.
Ai nevoie de servicii de vopsitorie sau tinichigerie de cea mai buna calitate? Suna acum 0744 778 866

Obtine o cotatie de pret !

Completeaza formularul urmator cu detalii referitoare la nevoia dumneavoastra de tinichigerie vopsitorie auto si veti primi un raspuns in 48 ore.


Am peste 16 ani, am citit si sunt e acord cu Politica de confidentialitate

Parteneri de incredere

Acestia sunt partenerii nostrii de incredere, companii mari de sigurari cu care am colaborat cu succes.

Sending
User Review
5 (1 vote)