Ai avut un accident si ai nevoie de decontare directa?

Contacteaza-ne acum !

Arcom Auto Service ofera decontare directa in caz de accident

Arcom Auto Service lucreaza in parteneriat cu firmele de asigurari auto pentru o decontare directa a sumelor necesare pentru reparatii, indiferent daca este vorba de RCA sau de CASCO.

Decontare directa cu toate societatile de asigurare: 
Arcom Service colaboreaza cu toate firmele de asigurari auto pentru o decontare directa a sumelor necesare pentru reparatii, indiferent daca este vorba de RCA sau de CASCO. Alianz Tiriac, Asirom, Generali, Grupama, Omniasig, Uniqa. Euroins, City Insurance, Gothaer, Ergo Asigurari sunt o parte din societatile de asigurari cu care colaboram pentru o decontare directa a reparatiilor auto.

Demersuri necesare pentru deschiderea dosarului de daună de către Fondul de Garantare a Asiguraților. Pentru deschiderea/ avizarea unui dosar de daună.

Consilierea daunei auto va fi facuta de catre un inspector autorizat ASF (amiabil, avizare, constatare, reconstatare, regie proprie, preluare incasare de la asigurator la cerere)!

Consiliem clientii in cazul reparatiilor pe asigurare

Care sunt obligatiile asiguratorului? In cat timp trebuie deschis un dosar de daune? care sunt pasii de urmat in cazul unui accident? Arcom Auto Service ofera consiliere clientilor in cazul reparatiilor pe asigurare. In cazul unui accident tot ce trebuie sa faceti este sa ne dati un telefon si noi va vom spune ce este de facut. Ai nevoie de mai multe informatii? Pentru orice intrebare ai avea in legatura cu decontarea in caz de accident ne poti contacta la numarul nostru de telefon 0770831100

Va putem ajuta cu recalcularea sumei ofertate de catre asiguratorul RCA ca si “regie proprie”, chiar daca acesta v-a facut deja o oferta! Daca ati incasat deja suma respectiva, pe baza recalcularii noastre puteti obtine o suma mai mare reprezentand valoarea reala care vi se cuvine ca si despagubire.

Parteneri de incredere

Acestia sunt partenerii nostrii de incredere, companii mari de sigurari cu care am colaborat cu succes.

Afla acum cat costa sa vopsesti mașina ta !


  Am peste 16 ani, am citit si sunt e acord cu Politica de confidentialitate

  Obtine oestimare de pret!

  Completeaza formularul urmator cu detalii referitoare la nevoia dumneavoastra de tinichigerie vopsitorie auto si veti primi un raspuns in 48 ore.


   Am peste 16 ani, am citit si sunt e acord cu Politica de confidentialitate

   Sending
   User Review
   5 (3 votes)